søndag 28. september 2014

SYNDEFALLET

I det morgensolen kastet sine første stråler over Stovnerskauen, rullet den ene tohjulingen etter den andre inn på Danseplassen. Siste del av Stovnerkameratenes sagnomsuste klubbmesterskap sto på agendaen, i form av rundbanerittet "Syndefallet"! Løypa, som behørig og nøysommelig ble satt for en ukes tid siden, har uka gjennom vært gjenstand for ureglementert tjuvtrening på ukristelige tidspunkt. Redaksjonen velger med det å ikke gå mer i detalj på dette intrikate tema.

Som om ikke 6 runder i Syndefallet var tilstrekkelig, manet Bie oss ut på 2 runder med oppvarming. Begge godt over terskel. Inn fra høyre kom Prylbøgen, som med årvåkent blikk for tekniske finurligheter gikk alle feltets tohjulinger i sømmene.

Klare for start stilte vi oss opp på vatret rekke, med en viss Gundersen 5 meter forran. "Nå mårru våke a Rory, ække jaktstart i dag!". Å åpne pent finnes ikke i vokabularet til noen på Stovnerkameratenes medlemsliste. Med en åpningsfart et illegalt arrangement verdig, tok det ikke lang tid før syra satt som et børseskudd.

I tet satset Espen Aune friskt, med Bjørn Dæhlies velkjente taktikk om å åpne hardt og øke underveis. Selv Bie, som fikk XL-1 inn med morsmelken, måtte kapitulere for den ursterke jojo-slankern. Endelig fikk Espen betalt for sin asketiske diett! Vi gratulerer!

I hovedklyngen slet Magnus med skranten helse. Stygge hostekuler med fæle etterslengere satte en effektiv og uønsket stopper på hans deltakelse. Langbråten satt lenge godt plassert, men måtte bryte med en uforutsett sigepunktering. At en som livnærer seg innenfor bilindustrien, er døv for mekaniske ulyder, henger ikke på greip.

Bak Espen og Bie utspant det seg en durabelig duell om siste pallplass. Roger, som på ny demonstrerte tjuvtreningens fortreffeligheter, lå lenge i føringen. Men Nils viste seg både innseig og taktisk klok, med et avgjørende støt på siste runden!

At Knutti rykker for et godt ord, fikk undertegnede smertelig erfare på alle 6 runder. Enhver anledning for fartsøkning ble benyttet. Med syre til gjeksla måtte jeg gang på gang slippe meter, som selv ikke hos Torgeir Bjørn ville kvalifisert som justeringsluker.

Rory er dieselmotor av natur, så 6 runder ble nok i korteste laget. I målområdet fikk han til gjengjeld vist både klubbkamerater og forskrekkede turgåere sin velproposjonerte overkropp. Vi benytter anledningen til å ønske lykke til under det forestående NM i bodyfitness!

Rune sørget for publikumsrekord på Danseplassen. Med halve slekta på plass ble vi alle heiet velvillig fram. Dette er uvant kost på illegale arrangementer, som vi ønsker velkommen også i fremtiden! Takk også til Ola, som til tross for en vond rygg ga oppmuntrende sekundering underveis!

Prylbøgen har en stram timeplan. I dag bar det rett fra Klubbmesterskap til Tyrkia. Vi mistenker at Prylbøgen rent mentalt var i syden allerede i det startskuddet gikk. Å utsette familieferien til etter klubbmesterskapets slutt, er allikevel et eksempel til etterfølgelse!

Etter stemningen å dømme ved målgang, er det ikke noe å si på hverken idrettsglede eller kameratskap i denne gjengen! Vi ser med spenning frem til premieutdeling, pizza og offentliggjøring av en hittil fraværende sammenlagtliste!




Ingen kommentarer: