lørdag 25. oktober 2014

PREMIEUTDELING OG BANKETT

Det var altså en bankett som måtte til for å sette deltakerrekord i Stovnerkameratenes serie av sagnomsuste og prestisjefylte klubbmesterskap. Med andre ord lever klubben i høyeste grad opp til mottoet "mer enn bare sykling"!

Når BIE inviterer til premieutdeling og festivitet er det uten slinger i valsen. Nyklipt hund, lys på bordet og parkeringsplass til 18 mann er eksempel til etterfølgelse. Garasjen i Bikuben var nyvasket, rydda for firehjulinger og for anledningen omgjort til showroom med slangeløse piggdekk i risikabelt høydeheng. Hvorfor dra til Eurobike når du kan ta turen til Vestaveien?

Nils rakk nesten å tre inn i varmen før han måtte ut å flytte på bilen. Ståle har derimot vært på fest før, og kom syklende med bayer i King Cagen. Med pizza på bordet og et bugnende premiebord var stemningen upåklagelig. Selv Knutti og Rory, som året gjennom har kranglet om korrekt sokkelengde, fant felles forsoning i hverandres Six Pence! "Åja, så du får skreddersydd hodeplaggene gjennom nettbestilling? Pleier stort sett å kjøpe skyggeluer i London jeg".

Før premieutdelingen tok til, slo Bie et slag for demokratiet ved å offentliggjøre de hittil fraværende sammenlagtresultatene. Selv Aunefar, med sine 17 vekttall i Magelansk navigering, sleit med å følge Biebass da selve utregningsprosedyren bak resultatene ble presentert. Allikevel var ingen overrasket da Bie selv sto igjen som seierherre! De resterende podieplassene gjorde Espen Aune og Rolfsen beslag på. Vi gratulerer!

Med generøs sponsing fra Detektor VVS og Oslo Sportslager, ble det også rom for en alternativ resultatliste. Redaksjonen velger, til tross for klare advarsler fra PresseNs Faglige Utvalg, å offentliggjøre listen i sin helhet.

Årets rygg: Ola, med 4 prollapser.
Årets comeback: Arild
Årets tjuvtrener: Roger Eilertsen, etter at Marius har abdisert som tjuvtreningens yppersteprest og konvertert til crossfit på instagram.
Årets høvding: Ståle
Årets rookie: Rune
Årets resultat: Tomas Nydal i Birken. Klubbrekord?
Årets nysignering: Tom Larsen. Å få en OL deltaker i bytte mot et Swix drikkebelte kan ikke være annet enn et alvorlig varp.
Årets prestasjon: Hanse i Norseman. Her veide nok humør tyngre enn selve resultatet.
Årets diett: Aune. For de uinnvidde; et par cherrytomater, en persillekvast og en rute mørk sjokolade gir vektnedgang på ihvertfall 7-8 kg i uka.
Årets gladgutt: Rory. Like blid, enten det er med refleksvest i rundkjøringen på Knatten eller på toppen av Sa Calobra!
Årets fraværende: Mortensen
Årets frysepinn: Sagplass
Årets stilikon: Prylbøgen, i knallhard konkurranse med Knutti. Å avbryte siste hardøkt før Birken, i protest mot fraværende Rapha-bekledning hos treningskompisene, ble tungen på vektskåla i Prylbøgens favør!
Årets største og blankeste legger: Knutti.

Takk til deg som møtte opp for hyggelig selskap, Bie for uovertruffent vertskap og Ståle for generøs premiering!
På vegne av redaksjonen,
Hanse











Ingen kommentarer: