søndag 19. oktober 2014

SYNDEFLODEN

Når Stovnerskauen har Syndefallet, kan dagens stitur til Vangen trygt døpes om til Syndefloden. Med oppmøte på Ekerud var ikke engang Birkebeinerbakken nådd før vi hadde syklet med vann til livet! Oi, dette ble kanskje en kald tur tenker du? Rolig kamerat, med OL-Tom, Bie og Ola Bustad som turfølge holder de fleste varmen. Her må hviletråkk pent vike for "watto, watto" og "jobba, jobba, joobba"!

Etter Pizzabakken og Bjønnebette-Skytten var det vareopptelling på grusen. 2,5 mann var alt nede for telling. Rune med mekaniske ulyder, Sagplass med eskimo-påkledning og undertegnede med dagens trynings. Videre bar det til Vangen på det Bie kaller flytsti. Undertegnede føler at en begrepsavklaring må til, for aldri før har jeg sklidd rundt mellom så mange skråstilte og våte røtter.

Med laktat til tinningen og dalende blodsukker gjorde bolle og cola gått på Vangen. Om ikke annet for moralen. Hjemveien bød på raske utforkjøringer, Østmarkas indrefilet (igjen, begrepsavklaring er på sin plass), Slettfjell og tomme energilagre. Søndagen er med andre ord nær komplett! Om du skal helligholde hviledagen, eller hvileholde helligdagen, bør ikke vorde bekymring. For på søndagstur med Bie får du ikke gjort noen av delene!

Minner igjen om premieutdeling og pizza i Bikuben førstkommende fredag! Påmelding her eller til sykkelhans@gmail.com

 

Ingen kommentarer: