lørdag 15. november 2014

Foredrag med Thor Gotaas!

Hei skiløpere!

Onsdag 3. desember kl.19.00 har Stovnerkameratene gleden av å invitere til skihistorisk foredrag med selveste Thor Gotaas!

Gotaas er et unikum av en foredragsholder. Hans fortellinger fra skisporet har en innlevelse og detaljrikdom du ikke finner maken til. For oss vil Gotaas fortelle om skisportens mest prestisjefylte distanse, nemlig femmila. Legender som Thorleif Haug, Sverre Stensheim, Juha Mieto og Petter Northug, såvel som ukjente slitere fra skauen, har sin naturlige plass i dette foredraget.

Thor Gotaas har skrevet en rekke kritikerroste bøker, blant annet "Først i løypa. Historien om langrenn i Norge", "Løping. En verdenshistorie" og ikke minst "Femmila. Skisportens manndomsprøve".

Foredraget vil finne sted i klubbhuset ved Stovnerbanen, eller i velhuset på Stovner, avhengig av interessen. Derfor må jeg få tilbakemelding på om nettopp DU har lyst til å komme! Gi beskjed på sykkelhans@gmail.com

Herligheten vil koste kroner 50,- med kaffe og noe attåt inkludert i prisen! Ta gjerne med din bedre halvdel denne kvelden. Også den som ikke eier så mye som et snøfnugg av skiinteresse vil ha stor glede av å høre på Thor Gotaas!


Velkommen skal du være!
Hans Alexander Mangen

Ingen kommentarer: