søndag 9. januar 2011

Hvor var du da Hanse brakk Triaxstaven?

30. desember gikk Svarstadrennet av stabelen. 15 km klassisk med 15 sekunders intervallstart. En sikker oppskrift på syra og blodsmak! Langt inne i Vestfolds snøfylte skoger vrimlet det i skiløpere. Unger i alle aldre gikk før seniorene, det ser ikke ut til å være noe i veien med rekrutteringen til langrennssporten! Løypa var en alvorlig kupert runde på 7,5 km, som ble gått to ganger. Arrangøren hadde gjort en super preppejobb, så forholdene var helt perfekt. Med multigrade under skia la undertegnede av gårde, men allerede på første runden gikk det galt! Mistet balansen i en venstresving, og tryna etter alle kunstens regler! Staven knakk, men løpet var ikke kjørt! Et godt stykke ut på andrerunden fikk jeg låne staven til en grei tilskuer. Etter 50 minutters syrefest krysset jeg målstreken som nr. 22 av 37 løpere. Anders Aukland var suveren, og tok en overlegen seier. Dagens store høydepunkt var å prate med seierherren etter målgang!