tirsdag 16. september 2014

RYKTEBØRSEN!

Det er med stor glede vi retter blikket mot onsdagens fartsfylte oppgjør i Østmarka! Bie har hatt en makeløs start på mesterskapet. Med to strake seire har han allerede nå tatt strupetak på sammenlagtlista. Det deles ut poeng til de 10 beste i hvert ritt, og 3 av de 4 konkurransene blir gjeldende i totalen. Hvis du har heder og ære på bok, kan du med andre ord tillate deg en dårlig dag. Utregningssystemet er det kun ytterst få innvidde som har kjennskap til, men av demokratiske hensyn publiseres en oppdatert sammenlagtliste etter morgendagens bataljer.

Det ventes et startfelt av olympisk rang, og ryktebørsen råder publikum, presse og bookmakere om å rette særlig oppmerksomhet mot følgende ryttere :

Tom bekreftet gryende storform ved å sette preg på Eliteklassen i Birken. Mannen har intet mindre enn OL deltagelse og løyperekord i morgendagens trase på samvittigheten. Du står fritt til å la deg motivere eller demoralisere av en tid godt ned på 17 tallet!
Thomas-toget var klubbens raskeste mellom Rena og Lillehammer. Urovekkende er det at han først i ettertid av Birken har startet med intervalldrag til Haukåsen. Var 2.52 bare en forsmak på hva vi har i vente utover høsten?
Med to cherrytomater og en persillekvast innabords vil Aune stoppe Bies hegemoni, kommer troneskiftet i morgen?

Den oppmerksomme syklist har bitt seg merke i at Rory er framme med kameraet i tide og utide. På oppdrag fra Norsk Rikskringkasting skal herr Gundersen lage oppfølgeren til "Bergensbanen" og "Hurtigruta". Følg med på NRK2 utover senhøsten for den antatte seersuksessen " Stovnerkameratenes prestisjefylte klubbmesterskap, minutt for minutt" , i fem deler og breddeformat. Komponert, filmet, redigert, regissert og sensurert av Rory Gundersen!

Velkommen til broderlig dyst fra Skullerud 18.00 i morgen! Og Gud forby, ikke glem bankett med nærende vaffelhjerter i Bikuben etterpå!

Ingen kommentarer: