fredag 9. januar 2015

KickOff Lillehammer - Oslo med StovnerkamerateneHei alle sykkelvenner..!


I år så arrangeres Lillehammer – Oslo som et uoffisielt NM Lagtempo og med dette så stilles det noen andre krav til deltagelse enn tidligere. Dette betyr bla. at det kun er klubblag som kan stille, og at man kan maks være 20 mann til start og 11 mann i mål teller som sluttid. Dette gjør konkurransen mer attraktiv for klubblag å stille, da alle må stille på like premisser.


http://styrkeproven.no/nyheter/delta-i-nm-lagtempo-fra-lillehammer-til-oslo


Aktivitetsnivået og aktive ryttere i Stovnerkameratene sykkel har aldri vært høyere enn i år og resultatene deretter. For å videreutvikle klubben og i vareta aktivitetsnivået så ønsker vi å melde på et lag til Lillehammer – Oslo. Til dette trengs det et stort apparat, og er du interessert i å være med å bidra på en eller annen måte så møt opp på klubbhuset ved Stovnerbanen torsdag 15.01.14 kl 20:00 for å høre våre planer.


Det vil bli servert mat og drikke, så da trenger vi å vite hvor mange som kommer. Gi beskjed til Tomas (tnydal@gmail.com) om du kommer eller ikke har mulighet til å komme, men er interessert i å være med på opplegget.


Vel møtt..!!


Sykkelhilsen:


Tomas, Jens Petter, Bie og Ola

Ingen kommentarer: