lørdag 25. juli 2015

GK-CHALLENGE"Hei! Nå mårru våkne a!". Ja, det må du faktisk hvis du skal henge med i smått legendariske GK-Challenge. Morgenstund har som kjent gull i munn, og syre til gjeksla. Fredag klokka 07.30, i samtlige av årets 52 uker, smeller det både fra hofta og i finjusterte gir ved oppmøtestedet på Skeidbanen. Alp`de Grefsen skal nedkjempes, og Bie er ikke snauere enn at bakken skal tilbakelegges hele 6 ganger!


Fellesferien legger ingen demper på treningsiveren, snarere tvert i mot, til dagens syrefest stilte hele 16 ambisiøse ryttere! Selv klubbens høvding, "El Fontanero" Samuelsen, hadde funnet veien til Grefsenkollen i dag.Det er et skue for historiebøkene, og tilsvarende mareritt for bilistene, når feltet danser seg oppover mot Oslo`s tak. Muskelspennet fra solbrune legger skinner om kapp med morgensolen, mens det støtes og rykkes i tide og utide!


Dagens oppvisning i vilje og lidenskap, eller panache som franskmennene kaller det, går til rytteren med de største leggene og lengste sokkene. Midt i bakken hørte vi mekaniske ulyder fra kranken på den ellers finjusterte Domanen til Knutti. Med et solid skudd i baugen, og såret stolthet, måtte Oksen fra Lier vende styrestemmet hjemover. Heldigvis er Knutti en handlingens mann, det tok ikke lang tid før han var tilbake i bakken på sykkelen til kona. Kjenner vi Oksen rett er nok kjeramiske kranklagre, av ypperste kvalitet, allerede bestilt fra venner i det fjerne utland! Chapeau!


Tradisjon tro ble dagens GK-Challenge avsluttet med kaffeslabberas og tilhørende bakeverk på Åpent bakeri. Ikke bli overrasket hvis bakeriet utlyser deltidsstillinger, med arbeidstid fra 08.45 til 09.15 hver fredag morgen! Som du ser av bildet har Bie hørt at det er skoene som gjør mannen. For anledningen med tidsriktige gule Tour de France detaljer!


Ingen kommentarer: